Băuturi și mâncare myCanvas Ploiesti

Suntem incantati să vă oferim imagini cu superbe cu mâncare sau băuturi!

Afișez 1–14 din 72 de rezultate

Mâncare si băuturi

myCanvas Ploiești vă prezintă imagini cu tablouri canvas si fototapet. Peste 1.000.000 imagini disponibile cu mâncare și băuturi

vezi tablouri canvas cu mâncare și băuturi

Title

Vă invităm să ne scrieți pe pagina noastră de contact, pe email sau pe retelele de socializare. Suntem convinși că putem satisiface exigențele unui print de calitate! Prețuim efortul de a crea o decoratiune pe masura așteptărilor tale. De aceea, folosim materiale de calitate si punem mare accent pentru o ambalare sigură. Ramele sunt din lemn de fag de 4cm lățime & 2cm grosime, cadrele din lemn ranforsate, iar folia stretch și colțarele din carton presat, ii conferă tabloului o siguranță în plus la transport, pentru comenzile online.

Materialul utilizat la confecționarea tablourilor myCanvas Ploiesti este non-toxic, nu emană substanțe dăunătoare, este tratat pentru rezistență îndelungată și este imprimat cu cerneală eco-solvent friendly ce conferă tabloului culori intense, rezistente și prietenoase cu mediul înconjurător.

Fototapetul este laminat, usor de intretinut, se aplica foarte usor datorita materialului autocolant ce il contine si este disponibil la comanda la dimensiunile si cu imaginea dorită.

X

Additional Information

SHOPPING CART

close
×

Bine ai venit la myCanvas!

Te vom îndruma să găsești imaginea pentru tabloul sau fototapetul perfect pentru tine. Poți face click mai jos pentru a intra în contact cu noi pe platforma Whatsapp, sau ne poți trimite un email la adresa: comenzi@mycanvas.ro

× Live Chat!