Formular

și metode de contact

myCanvas Ploiesti

Adresă

Ploiești, str. Veniamin Costache nr.17

Email

comenzi@mycanvas.ro
office@mycanvas.ro

Telefon

Comenzi:   0721.92.93.43
Whatsapp: 0723.22.44.54
vă rugăm să completați câmpurile obligatorii
vă rugăm să completați câmpurile obligatorii

Tablouri canvas personalizate și fototapet la comandă
cu livrări gratuite în Ploiești

MyCanvas Ploiesti ofera tablouri canvas personalizate si fototapet la comanda care sa redefineasca si sa personalizeze decorul de acasa sau de la birou, oferind posibilitatea clientului sa fie ghid in alegerea online a imaginii dorite si a modelului de tablou.

– peisaje, abstracte, orase, animale, pentru copii, etc.) sau pe cele puse la dispozitie de catre client. Ajustam fie la cerere dimensiunile tablourilor sau fototapetului fie clientul isi alege din modelele si dimensiunile recomandate si prezentate pe www.mycanvas.ro
Actualizam continuu gama nostra de canvas-uri – consultati sectiunea
https://mycanvas.ro/catalog-imagini, unde va puteti inspira si gasi imaginea perfecta a peretilor pentru dormitory, camera de zi, bucatarie sau orice alt tip de spatiu.
Prin ce se diferentiaza MyCanvas Ploiesti? Nu ne oprim la produsul finit, ci ne concentram pe tot ceea ce facem, de la serviciul de asistenta client dedicat 24/7 pana la garantia materialului imprimat.

Avantajele MyCanvas Ploiesti constau in:
 Brilliant Color – folosim profiluri de culoare de ultima generatie care garanteaza culori vibrante si luminoase
 Materiale de top – material pentru imprimat dintr-o tesatura fina de bumbac cu un ph neutru care ofera o claritate excelenta imaginii si o gradare optima a culorilor si rama din lemn uscat de fag
 Procesul verde – folosim cerneluri ecologice care nu emana substante nocive si au miros foarte redus
Ramaneti la curent cu tendintele viitoare prin inscrierea la newsletter-ul nostru.

Ne puteti gasi si pe Istagram si Facebook – urmariti MyCanvas Ploiesti si nu veti pierde noile produse sau ofertele propuse.
Creati-va o galerie personala cu MyCanvas.ro!

Tabloul canvas vertical in 3 piese Tablourile canvas sunt de obicei considerate ca fiind alcătuite dintr-o singură piesă. Dar există și alte variante care au devenit atractive în ultimii ani, cum este, de exemplu un tablou canvas din 3 piese. Astfel, o serie de fotografii compuse din mai multe imagini pot fi transformate la fel de ușor în tablouri canvas din mai multe piese. În acest scop, trebuie doar să selectați cele mai bune fotografii cu o rezoluție orespunztoare, care la final, un tablou canvas personalizat realizat in 3 piese să prezinte claritatea fotografiei prelucrate.
Setul din 3 tablouri canvas pe verticala permite să fie postat pe un perete de dimensiuni mai mici (exemplu spatiu de intrare intr-o locatie oricare ar fi natura acesteia) si ofera cu adevarat un aspect unic.
Dacă ești un fan al faunei sălbatice. Tabloul nostru canvas vertical in 3 piese este perfect pentru decorarea casei sau a biroului tău sau este la fel de perfect pentru un cadou de fotografie!