Bauturi (2018)

Diverse | Multiple modele si dimensiuni

Informatii

  • Culoare de efect: Verde, Maro
  • Data aparitiei: 02 Dec, 2018
  • Categorie: Diverse
  • Cod imagine: 18Pbauturi
Alege modelul de tablou

Descriere tablou & fototapet

Ideale pentru design-ul interior din Living, dormitor adulti, camera copii, holuri, mansarde, garaje, bai, bucatarii sau birouri, tablourile sunt executate pe o panza din bumbac special (canvas), acoperit cu un strat protector care asigura mentinerea culorilor pe o durata indelungata. Fotografiile folosite au rezolutii foarte inalte (300dpi), motiv pentru care, claritatea imaginilor imprimate digital, este garantata. Panza este foarte bine intinsa pe un cadru din lemn, iar ambalarea este facuta responsabil (folie cu bule , corniere si folie stretch).

Pentru comenzi mai mari, (de exemplu pentru Hoteluri, Restaurante, Companii), preturile si termenele de livrare sunt negociabile.

Fototapetul este disponibil in variante autocolant mat, lucios si tapet auto-adeziv. Dimensiunile sunt costomizabile, iar standard-ul consta in role de 50cm latime si 300cm lungime. Fototapetul nu necesita adeziv, iar livrarea se face intr-un suport special de protectie, tip tub.

Suntem flexibili in editarea celor 15.000 de poze din portofoliu, a celor din spatiul virtual (de exemplu www.pixabay.com , www.freepik.com), sau a celor trimise de catre dumneavoastra. Pentru a fi siguri ca vom livra tabloul sau fototapetul asa cum va doriti, vom trimite catre dumneavoastra un email de confirmare a graficii. 

 

Lista modele tablouri canvas

Share:

Fototapet la comandă

Fototapet adeziv

autocolant rezistent (mat,lucios),tapet autoadeziv

Show times

  • personalizare in functie de cerinte

Imagini recomandate

Thanks for supporting myCanvas !

                                             
Director Web