fbpx

Unora le place Jazul

În rolurile secundare au interpretat Joe E. Brown, Pat O'Brien și Nehemiah Persoff. Filmul este un remake realizat de Wilder și I. A. L. Diamond al filmului francez Fanfare d'Amour (1935), după povestirea lui Robert Thoeren și Michael Logan, care a fost readaptată în 1951 de regizorul german Kurt Hoffmann sub titlul Fanfaren der Liebe. Cu toate acestea, filmele franceze și germane au fost fără gangsterii care sunt o parte integrantă a filmului Unora le place jazul. În timpul filmării, titlul filmului pe care-l regiza Wilder a fost Fanfares of Love, apoi Not Tonight, Josephine, înainte de a se hotărî pentru Some Like It Hot ca titlul sub care a fost lansat filmul.

În cursul anului 1981, după succesul la nivel mondial al comediei franceze La Cage aux Folles, United Artists a relansat Unora le place jazul în teatre. În anul 2000, American Film Institute a clasificat Unora le place jazul ca cel mai mare film de comedie al tuturor timpurilor.

 

 

MyCanvas Ploiesti ofera tablouri canvas personalizate si fototapet la comanda care sa redefineasca si sa personalizeze decorul de acasa sau de la birou, oferind posibilitatea clientului sa fie ghid in alegerea online a imaginii dorite si a modelului de tablou. Astfel, am ales sa lucram cu cei mai buni in materie de imagini: Shutterstock.


 

Peste 45 modele si dimensiuni de tablouri canvas in portofoliu + posibilitatea de a alege unul personalizat, asa cum iti place tie:

1. Alegi o poza de pe www.shutterstock.com
2. Alegi un model de tablou de pe
 www.mycanvas.ro
3. Comanzi online sau ne contactezi:
- pe Facebook
- 0721.929.343
- Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Te asteptam,

 

Previous Next
Rating:
( 0 Rating )
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Thanks for supporting myCanvas !

                                             
Director Web